OCJENJIVANJE

Objavljen Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda

Agrovijesti
Med Fotografija: Thinkstock
U sklopu sajma održat će se i 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda te su Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama na području Virovitičko-podravske županije, objavile su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda.

Na stranicama grada Virovitice objavljen je organizaciji i pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turističke zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavne služba Virovitičko-podravske županije u Virovitici će se 16. rujna održati 7. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2017. U sklopu sajma održat će se i 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda te su Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama na području Virovitičko-podravske županije, objavile su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 12. Županijsko i 9. Međunarodno ocjenjivanje meda.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca Prijavnice koja se može pronaći ovdje, te dostavljanjem uzorka meda. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje