Krapinsko-zagorska županija

Dodjela potpora za razvoj i unapređenje lovstva

Agrosavjeti
Lovci Fotografija: Pixabay
Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje novčana sredstva za razvoj i unapređenje lovstva na području Krapinsko-zagorske županije.

Krapinsko-zagorska županija dodjeljuje novčana sredstva ostvarena od lovozakupnine temeljem Pravilnika o uvjetima i načinu korištenja sredstava ostvarenih od lovozakupnine.

Novčana sredstva od zakupa zajedničkih lovišta Krapinsko-zagorske županije okoristiti će se za razvoj i unapređenje lovstva na području Krapinsko-zagorske županije za sljedeće namjene:

  • Rashodi za provedbu Zakona o lovstvu,
  • Lovna kinologija-nabava lovačkih pasa,
  • Nabava dlakave i pernate divljači,
  • Osiguranje lovišta,
  • Nabava zaštitnih sredstava.

Korisnici novčanih sredstava od lovozakupa zajedničkih lovišta i državnog lovišta Krapinsko-zagorske županije, za sredstva koja nisu potraživana od strane vlasnika zemljišta bez prava lova je Lovački savez Krapinsko-zagorske županije i lovozakupnici koji imaju u zakupu lovišta na području Krapinsko-zagorske županije.

Ispunjeni obrasci zahtjeva dostavljaju se sa traženom dokumentacijom do 30. studenog 2016. godine na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove Magistratska 1, 49000 Krapina.

Obrasci zahtjeva i Pravilnik o uvjetima i načinu korištenja sredstava ostvarenih od lovozakupnine nalaze se uz Javni poziv na web stranici Županije.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje