E- savjetovanje

Dostupan nacrt natječaja za Potporu aktivnosti informiranja i promoviranja

Agrosavjeti
Fotografija:
Za javnu raspravu do 22. svibnja dostupan je Nacrt natječaja 'Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja'

Putem portala e-savjetovanja, za javnu raspravu dostupan je Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 3.2.1. „Potpora za aktivnosti informiranja i promoviranja“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. javila je Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APRRR). 

U skladu s obvezama iz članka 18. stavka 4. Pravilnika o provedbi mjera ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. („Narodne novine“, br. 91/19 i 37/20) Upravljačko tijelo, Ministarstvo poljoprivrede, objavljuje Nacrt natječaja radi savjetovanja s javnošću. Podsjećamo da je Pravilnik o provedbi mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., koji zamjenjuje veliki broj dosadašnjih pravilnika za pojedine mjere, podmjere i tipove operacija objavljen u Narodnim novinama br. 91/19. Ovim pravilnikom ujednačene su procedure i provedba postupka dodjele potpora, a svi će natječaji prethodno biti objavljeni na sustavu e-savjetovanja kako bi korisnici i svi ostali dionici mogli aktivno, transparentno i pravovremeno sudjelovati u kreiranju natječajnih pravila.

U e-savjetovanje možete se uključiti putem ove poveznice.

I Agencije za plaćanja vas pozivaju na aktivno sudjelovanje u savjetovanju davanjem konstruktivnih komentara i prijedloga na tekst natječaja, najkasnije do 22. svibnja 2020. godine.