Prijavite se

Kninski eko aktivisti održat će radionicu o kompostiranju u Šibeniku

Agrosavjeti
Komposti Fotografija: Pixabay
Ekološka udruga Krka Knin uputila je poziv svim zainteresiranim građanima da im se pridruže na radionici o kompostiranju koja će se održati 8. lipnja (srijeda), s početkom u 10:00 sati, u Šibeniku u gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“.

Radionica o kompostiranju će biti relizirana u sklopu projekta „Kompostiranje u Šibensko- kninskoj županiji“ kojeg provodi Ekološka udruga „Krka“ Knin. Projekt je sufinanciran od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti, Šibensko - kninske županije i Bikarca d.o.o., piše Šibenik News.

Radionica će imati teoretski i praktični dio. U teoretskom dijelu će se održati prezentacija o kompostiranju koja će odgovoriti na pitanja što, kada, gdje, kako i zašto kompostirati. U praktičnom dijelu zajedno sa sudionicima radionice složit ćemo korak po korak kompostnu hrpu i također dati savjete za samostalnu izradu kompostera.

"Naglašavamo de će prvih 20 sudionika koji se prijave za sudjelovanje radionice dobiti komposter kako bi sami započeli s procesom kompostiranja. Osim o kompostiranju sudionici će dobiti i informacije o važnosti i mogućnostima odvajanju drugih vrsta otpada", poručuju iz kninske udrug.

Prijave za radionice na mail: ekoloska.udruga.krka@si.t-com.hr, ili tel: 022 664-608 ili mob: 091 788 6359.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje