Javni poziv

Prijavite se na 11. Babičine kolače

Agrosavjeti
11. Babičini kolači Fotografija: kzz.hr
Krapinsko - zagorska županija objavljuje javni poziv za sudjelovanje na 11. manifestaciji "Babičini kolači" koja će se održati 18. ožujka 2017. godine u Donjoj Stubici.

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Gradom Donja Stubica organiziraju manifestaciju Babičini kolači.

Jedanaesta po redu manifestacija Babičini kolači održati će se 18. ožujka 2017. godine u Gradu Donja Stubica odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica Nada Tučkar sa pobjedničkim autohtonim kolačem Svadbena torta „Šahovnica“.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake.

Pozivaju se sve zainteresirane bake da podijele svoje kulinarsko umijeće koje su naslijedile od svojih baka i prabaka da se prijave na 11. Babičine kolače.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača.

Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu: ivanka.kuscar@kzz.hr ili putem web stranice ili na adresu:

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove,

Magistratska 1, Krapina

s naznakom:

„Prijava za 11. Babičine kolače“.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar.

Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje na 11. Babičinim kolačima je do 10. veljače 2017. godine.

Javni poziv možete pronaći na web stranici Županije.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje