Nove mogućnosti

Zaba nudi kreditnu liniju za poljoprivrednike

Agrosavjeti
Zagrebačka banka Fotografija: Željko Lukunić/PIXSELL
Zagrebačka banka (Zaba) otvorila je novu kreditnu liniju namijenjenu obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtnicima te trgovačkim društvima, s maksimalnim iznosom pojedinačnog kredita od 250.000 kuna, uz rok otplate do 12 mjeseci, izvijestili su u petak iz Zagrebačke banke.

Poljoprivrednicima  koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, navodi se, omogućeni su posebni agrokrediti kroz koje mogu financirati sve što im je potrebno u jednom ili više ciklusa proizvodnje – sjeme, sadni materijal, gnojivo i gorivo, zaštitna sredstva, održavanje mehanizacije, isplatu plaća i podmirenja poreznih obveza.

Korisnici će kredit moći otplatiti i iz primljenih poticaja.

Poljoprivrednicima su na raspolaganju i poduzetnički bankari koji im mogu pomoći savjetima kako racionalnije upravljati financijama te koji je model financiranja za njih najprikladniji.

  • Avatar
    susanmichael 26. Siječanj 2017. u 08:43 Jeste li u potrazi za kredit? Imate pravo mjesto za svoj kredit rješenja upravo ovdje! Global Finance ograničena davati kredite tvrtkama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 3,2%. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila danas putem susanmichael@eglobalfinance.com
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje