Korporacije

26 studenata na ljetnoj praksi u Coca-Coli HBC Hrvatska

Agrovijesti
26 studenata na ljetnoj praksi u Coca-Coli HBC Hrvatska Fotografija: coca-colacompany.com
U šest tjedana programa Coke Summership studenti će stjecati dragocjena praktična iskustva i nova znanja uz rad s mentorima na poslovnim projektima te predavanja i radionice

U prostorima Coca-Cole HBC Hrvatska obilježen je početak programa ljetne prakse Coke Summerhip za 26 mladih studenata koji će u sljedećih šest tjedana raditi na konkretnim zadacima i projektima te kroz praktičan rad, ali i stručna predavanja i radionice, steći dodatna znanja i vještine koje će im otvoriti nove prilike za zapošljavanje u Coca-Coli HBC Hrvatska ili kod drugih poslodavaca.

Na program ljetne prakse Coca-Cole HBC Hrvatska, već dugi niz godina jednog od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, prijavilo se 119 studenata sveučilišta te viših i visokih škola koji su prošli zahtjevni selekcijski postupak. Finalni korak u selekcijskom postupku uspješno je prošlo 36 kandidata, od kojih je 26 najizvrsnijih odabrano za sudjelovanje u ovom ambicioznom i bogatom programu koji će trajati od 18. lipnja do 27. srpnja .

Prvog dana programa, polaznicima je uspješno sudjelovanje poželjela glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu Ruža Tomić Fontana, a nakon upoznavanja sa svojim mentorima, studenti su se kroz prezentaciju i obilazak punionice upoznali i s radom Coca-Cole HBC Hrvatska, svog potencijalnog budućeg poslodavca.

Za vrijeme trajanja prakse studenti će tri dana u tjednu raditi na projektima sa svojim mentorom, a preostala dva dana sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vrhunski stručnjaci iz Coca-Cole HBC Hrvatska i poslovnih organizacija s kojima tvrtka surađuje. Pod stalnim vodstvom svojega mentora usavršit će prezentacijske vještine i vještine upravljanja projektima, izgrađivati sposobnosti vođenja, usavršavati poslovnu komunikaciju i učinkovito upravljanje vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere. Studenti će biti raspoređeni u svi odjelima, a najveći broj njih iskustvo će steći u odjelu prodaje. Nakon završetka ljetne prakse polaznici će ući u bazu mogućih zaposlenika Coca-Cole HBC Hrvatska, ali i dobiti potvrdu o uspješno završenom programu koju će moći koristiti u natječajima za posao kod drugih poslodavaca.

Coke Summership jedan je od tri projekta kojima Coca-Cola doprinosi osnaživanju mladih. Od pokretanja programa u listopadu 2017. do kraja ove godine čak 1250 nezaposlenih mladih proći će kroz besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima, a povodom obilježavanja 50 godina poslovanja u Hrvatskoj tvrtka će u okviru javnih sveučilišnih prostora projektom Stanica 50 urediti tri tzv. studentska središta (eng. hub).

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje