HOK

35 hrvatskih obrtnika na 83. međunarodnom poljoprivrednom novosadskom sajmu

Agrovijesti
zgrada HOK-a Fotografija: Morana Begač
Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivni nastup članova HOK-a na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji će se održati od 14. do 20. svibnja 2016. godine.

Na izložbenom prostoru od 21 m2 ukupno će se prezentirati 35 izlagača. Posjetiteljima sajma svojim proizvodima  i uslugama predstaviti će se sljedeći obrtnici i poduzetnici: obrt „PROMEGA“ iz Radoboja prezentirati će ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke, obrt „Radiona za izradu zupčastih i pružnih prijenosa Habuš“ iz Velike Gorice predstaviti će ponudu zupčanika i metalnih dijelova za strojogradnju i poljoprivrednu mehanizaciju, obrt „ Lamela“ izGornje Dubrave,jedan od vodećih proizvođača frikcijskih proizvoda u Hrvatskoj, prezentirati će ponudu svoje opreme, lamela i kočionih sustava, a tvrtka „Roto kruna d.o.o.“ novu ponudu alata za obradu drva - tračne i roto-rašpe.

U suradnji sa Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu će u jednoj visokoj vitrini biti prikazan presjek 15 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije, budući da će na sajmu biti predstavljeni i stari zanati i inovatori Vojvodine.

U suradnji sa Udruženjem obrtnika Vrbovec posjetitelji će moći vidjeti proizvode obrta „Liktin“ i „Hidro-spoj“ – ponudu metalnih i gumenih proizvoda za strojogradnju i poljoprivrednu mehanizaciju, kao i hidrauličnih cilindara i brtvi za hidrauliku, a putem promotivnog kataloga prezentirati će se ponuda i dodatnih 8 obrtnika s područja Vrbovca iz domene obrade metala i izrade metalnih i gumenih dijelova za automobile, poljoprivredne mašine i radne strojeve, proizvodnje vulkanizerske opreme, proizvodnje opreme za prehrambenu i građevinsku industriju od inox-a, ispušnih sistema za vozila i strojeve, auto prikolica, kao i poljoprivredne mehanizacije. 

U suradnji sa Obrtničkom komorom Međimurske županije putem promotivnih materijala predstavit će se Međimurska županija, obrtništvo Međimurske županije, njeni gospodarski i turistički potencijali.

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje