Preko 900 prijava

5. NYIOOC najveći do sada

Agrovijesti
NYIOOC najbolja svjetska maslinova ulja 2016. Fotografija: NYIOOC
Peto izdanje natjecanja New York Intenational Olive Oil Competition (NYIOOC) – najveće svjetsko i najprestižnije natjecanje maslinovih ulja – održavat će se od 24. od 27. travnja u centru New York City-a.

Očekuje se da će se analizirati više od 900 prijava iz najmanje 26 zemalja tijekom četverodnevnog događanja. Pobjedničke prijave – najbolja maslinova ulja iz svijeta za 2017. godinu – biti će otkrivena u 17:30 sati u utorak 27. travnja tijekom konferencije za novinare koja će se pratiti i online globalnoj javnosti proizvođača, distributera, profesionalca iz prehrambene industrije i medijima.

U isto vrijeme, dobitnici nagrada e biti objavljeni u Godišnjem indeksu najboljih svjetskih maslinovih ulja – drugoj najposjećenijom web stranici na svijetu za maslinova ulja odmah do Olive Oil Times, i Best Olive Oils Marketplace gdje kupci mogu potražiti najbolja ulja od trgovaca i distributera koji ih skladište.

Novost ove godine je i da će se odmah nakon natjecanja tiskati knjiga „2017 Guide to the World's Best Olive Oils i biti će dostupna putem Amazona i drugih prodavača knjiga. Novost je i Vodič za profesionalne kupce – portal posvećen i dizajnira za industrijske profesionalce koji traže visoko kvalitetna extra djevičanska maslinova ulja. Usluga će biti besplatna za pobjednike NYIOOC-a.

Događaj će se ove godine proširiti na 200 sudionika uvijek rasprodanog kušanja i konferencije za medije, a ulaznice su u prodaji od početka veljače.

Panel sudaca NYIOOC-a je posvećeni tim svjetski priznatih stručnjaka u procjeni senzorskih karakteristika maslinovo ulja iz devet zemalja.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje