EU fondovi

Agencija za plaćanje pomaže oko EU fondova Turskoj

Agrovijesti
Sastanak Fotografija: Pixabay
Agencija za plaćanje svojim iskustvom pomaže turskim kolegama u definiranju svih mogućih problema s kojima se mogu susresti tijekom pretpristupnog procesa EU i korištenju pojednih fondova

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju primila je danas 15. veljače 2016. četveročlanu  delegaciju iz turske Agencije za poljoprivredu i ruralni razvoj (ARDSI) koja će u Zagrebu boraviti cijeli tjedan. Svrha njihove posjete je upoznati se s hrvatskim iskustvima u provedbi IPARD mjere 301 “Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture”, objavljeno je na stranici Agencije.

Tijekom sljedećeg tjedna kolege će dobiti bolji uvid u određena rješenja u provođenju natječaja iz sektora kanalizacije i pročišćavanja otpadnih voda, lokalnih nerazvrstanih i protupožarnih cesta, kao i toplana na biomasu. Očekuje se i definiranje svih mogućih problema s kojima se kolege iz Turske mogu susresti tijekom pretpristupnog procesa.

"Ovo je prva posjeta turskih kolega našoj Agenciji u 2016. godini, a plodonosna suradnja dviju nacionalnih Agencija za plaćanja, te razmjena znanja i iskustava uspješno se odvija već šestu godinu zaredom", kažu u Agenciji. 

  • Avatar
    limun 16. Veljača 2016. u 08:55 Ah, sve mi savjetujemo, samo ne sebe, to je valjda ispod časti
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje