Trgovina

Agrokor imenovao novi menadžment u BiH

Agrovijesti
Sjedište Agrokora,  Cibonin toranj Fotografija: Boris Ščitar/PIXSELL
U skladu s poslovnom politikom daljnjeg jačanja veleprodajnog poslovanja, Agrokor će osnovati novu kompaniju  – VELPRO BiH koja ima za cilj daljnji samostalni razvoj, te jačanje veleprodajnog i logističkog poslovanja.

Nastavno na uobičajeno dobru praksu dijeljenja znanja unutar grupacije te individualnog razvoja vlastitih potencijala, David Dolinar, dosadašnji direktor Konzuma BiH nastavlja svoju karijeru u sustavu Agrokor koncerna u Hrvatskoj, dok će Tomislav Bagić, bivši član Uprave društva Mercator-H postati novi direktor društva Konzuma BiH.

Tomislav Bagić je u sustavu Agrokora došao preuzimanjem Mercatora gdje je tijekom pet godina rada, na rukovodećim pozicijama, imao priliku upoznati najbolju svjetsku maloprodajnu praksu koju će sada primjenjivati i na tržištu BiH.

Osnivanje Velpro BiH 

U skladu s poslovnom politikom daljnjeg jačanja veleprodajnog poslovanja, Agrokor će osnovati novu kompaniju  – VELPRO BiH koja ima za cilj daljnji samostalni razvoj, te jačanje veleprodajnog i logističkog poslovanja. Upravljanje ovom kompanijom preuzet će Adnan Šteta, dosadašnji izvršni direktor Konzuma BiH, s bogatim radnim iskustvom i poznavanjem bosanskohercegovačkog tržišta. Na mjesto novog direktora nabave Konzum BiH dolazi Tomislav Primorac, koji je svoje profesionalno iskustvo  sticao višegodišnjim radom na rukovodećim funkcijama u nabavi unutar Agrokora. 

Sve navedeno najbolje potvrđuje strateško opredjeljenje Agrokora prema daljnjem razvoju maloprodaje i veleprodaje na tržištu BiH, priopćeno je iz iz Agrokora.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje