Zapošljavanja

Amazon će otvoriti 1200 novih radnih mjesta

Agrovijesti
Amazon Fotografija: Press Association/PIXSELL
Zaposlit će ljude na nizu pozicija, uključujući upravitelje operacijama, inženjere, zaposlenike u odjelu ljudskih resursa i IT stručnjake.

Maloprodajni online div Amazon, stvorit će 1.200 stalnih poslova u novom centru za punjenje Warrington, budući da nastavlja sa planom zapošljavanjem 5.000 radnika u Velikoj Britaniji.

Zaposlit će ljude na nizu pozicija, uključujući upravitelje operacijama, inženjere, zaposlenike u odjelu ljudskih resursa i IT stručnjake. Warrington je jedan od četiri novih centara koji je otvorio Amazon ove godine. Prošle je godine najavio otvaranje centara u Daventryju, Doncaster i Tilbury, stvarajući više od 2.300 radnih mjesta.

Amazon je priopćio kako povećava veličinu svoje mreže u Velikoj Britaniji kako bi zadovoljio sve zahtjeve kupaca, proširio odabir i omogućio malim i srednjim poduzećima koja prodaju na Amazon Marketplace da prošire i povećaju svoje poslovanje.

Warrington centar bit će opremljen Amazonovom robotskom tehnologijom koja će ubrzati obradu vremena narudžbe, objašnjavaju iz tvrtke. Amazon također će također otvoriti 1650 radnih mjesta za svoj prvi prijemni centar u Velikoj Britaniji, koji će se otvoriti u Coventryju sljedeće godine. Centar će poslužiti kao centrala za zaprimanje i sortiranje milijuna prodanih proizvoda na Amazon.co.uk. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje