UK

Amazon Fresh kreće u Londonu s garancijom svježine

Agrovijesti
AmazonFresh Fotografija: AmazonFresh FB
Amazon Fresh je krenuo 9. lipnja u dijelovima centralnog i istočnog Londona sa dostavom u roku od jednog sata s tisućama namirnica, uključujući svježe voće i povrće

Amazon Fresh tako postaje konkurencija britanskim supermarketima s potezom koji se očekivao duže vremena, a biti će prisutan na 69 područja glavnoga grada. Amazon Prime članovi mogu naručiti svoje namirnice iz asortimana više od 130.000 proizvoda uključujući svježe. Neki proizvodi će biti nabavljeni od lokalnih proizvođača hrane i trgovina iz londonskog Notting Hilla te Borough Marketa.

„Udio maloprodajne trgovine je izrazito visok. Ovdje su supermarketi i trgovci među najboljima u svijetu“, kaže potpredsjednik Ajay Kavan u priopćenju. „Vjerujemo da je ključ dugoročnog uspjeha Amazon Fresha spoj niskih cijena, velikog izbora, mogućnosti brze dostave i iskustava kupaca kod Amazona. Počinjemo s sveobuhvatnom ponudom na ograničenom području te ćemo si uzeti vremena kako bi izbrusili i poboljšali našu uslugu na temelju ono što naučimo i povratnih informacija.“ Kavan dodaje kako će Amazon Fresh razmotriti i metodičnost u smislu kako se usluga može izvršiti.

Amazon Fresh nudi brzu i fleksibilnu dostavu, uključujući dnevnu u roku od jednog sata, od 07 do 23, te dostavu istoga dana za narudžbe zaprimljene do 13 sati. Pokvarljivi proizvodi imaju garantirani minimalni rok trajanja i garanciju Amazon's Freshness Guarantee koji kupcima daje potpuni povrat novca ako su nezadovoljni svježinom proizvoda.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje