Ima iskustvo

Antun Vujić novi je ravnatelj Agencije za plaćanje u poljoprivredi

Agrovijesti
Fotografija:
Ima veliko iskustvo rada u poljoprivredi i fondovima Europske unije, a prije odlaska u Agenciju bio je voditelj Regionalnog ureda Virovitičko-podravske županije

Antun Vujić, od 1. siječnja 2021. godine, preuzet će dužnost ravnatelja Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Vujić je u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, na mjestu zamjenika ravnateljice, od 2017. godine.

Vujić je Slatinčanin, diplomirani je inženjer poljoprivrede, ima veliko iskustvo rada u poljoprivredi i fondovima Europske unije, a prije odlaska u Agenciju bio je voditelj Regionalnog ureda Virovitičko-podravske županije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

"Ovo imenovanje Antuna Vujića, koji će dužnost ravnatelja Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obnašati sljedeće četiri godine, još su jedan dokaz povjerenja premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića prema Županijskom i Gradskom odboru Hrvatske demokratske zajednice, a koje je Antun Vujić višestruko opravdao svojim radom, trudom, zalaganjem, znanjem i kompetencijom na svim dosadašnjim funkcijama koje je obnašao. Znajući njega i njegov rad uopće ne sumnjamo u izvrsno vodstvo i daljnji uspjeh Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i od srca mu čestitamo na imenovanju i želimo mu još puno uspjeha u predstojećim godinama", podravna je poruka za imenovanje na facebooku HDZ-a Slatina.