Zanimljivosti

Ariana Grande lansirala novi napitak za Starbucks

Agrovijesti
Starbucks Fotografija: Starbucks FB
Grande je lansirala "it" napitak pod nazivom "Cloud Macchiato", što je i sama potvrdila na društvenim mrežama. Cloud Macchiato je kremasta smjesa čiju osnovu čini espresso, potom ide hladno tučeno vrhnje i par kapljica karamela.

Obožavatelji Ariane Grande poželjet će umjesto u školu otići u Starbucks da bi isprobali nov napitak koji je za popularni lanac kafeterija kreirala njihova omiljena pop zvijezda.

Grande je lansirala "it" napitak pod nazivom "Cloud Macchiato", što je i sama potvrdila na društvenim mrežama.

Cloud Macchiato je kremasta smjesa čiju osnovu čini espresso, potom ide hladno tučeno vrhnje i par kapljica karamela.

Kofeinski napitak "težak" 180 kalorija Starbucks opisuje kao "lagano pjenasto piće i sasvim nov način da zavolite svoj macchiato." Možete odabrati hladu ili toplu varijantu napitka s okusom cimeta ili karamela. 

Grande je na Twitteru objavila i nekoliko fotografija na kojima ispija "Cloud Macchiato", odjevena samo u zelenu pregaču s natpisom Starbucks. 

Nakon njezine objave obožavatelji su reagirali duhovitim dosjetkama. "Tko će se usuditi kupiti neku drugu količinu osim grande", napisao je jedan obožavatelj.

No nisu baš svi oduševljeni napitkom. Grande su kritizirali zbog njegovih sastojaka. Mlada pjevačica tvrdi da je veganka, a pjenica na vrhu napitka napravljena je od tučenog bjelanjka.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje