Novosadski sajam

Bogat program poslovno-stručnih aktivnosti

Agrovijesti
Novosadski sajam Fotografija: Novosadski sajam
Tokom sedam dana Poljoprivrednog sajma, u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, očekuje se veliki broj konferencija, poslovnih i stručnih skupova, savjetovanja, okruglih stolova, promocija, prezentacija, uručenja nagrada

Jedan od najvećih događaja u sektoru poljoprivrede u ovom dijelu Europe biti će i prilika za prezentacije nacionalnih dostignuća u agrobiznisu. Skupove su najavili ITA – ICE – Talijanska agencija za vanjsku trgovinu u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske, Trgovinski odjel Veleposlanstva Francuske i  Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske koje organizira i 2. regionalnu agrobiznis konferenciju „Preko polja do Europe”.

Održat će se i Sastanak radne grupe za poljoprivredu i prehrambenu industriju u okviru poslovnog savjeta Srbija – Njemačka, a ni ove godine neće izostati Međunarodni poslovni susreti AgroB2B@NSFair koji će  omogućiti suradnju poduzetnika i institucija sa različitih krajeva svijeta.

Promocije su zakazali „Generali osiguranje Srbija”, EVECO Brno, „Petrokemija” Kutina, Republika Hrvatska, „Dunav osiguranje” Beograd, Privredna komora Srbije, MK Group, Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika, Udruženje „Žita Srbije”, Institut Mihajlo Pupin, “Konzul”, Novi Sad, Dunav NET, Novi Sad. 

Skupove će održati i Inženjerska komora Srbije, Poljoprivredni fakultet-Odjel za stočarstvo Sveučilišta u Novom Sadu i Fond za podršku investicija u Vojvodini.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje