Suradnja

Bonitetne kuće iz regije razmjenjivati će poslovne informacije

Agrovijesti
Informacije Fotografija: Pixabay
Cilj Protokola je suradnja u dijelu pružanja usluga sa razine poslovnih informacija kao osnovne djelatnosti potpisivanja, odnosno, unaprijeđenje poslovanja kroz slobodan pristup poslovnim informacijama

Bonitetne tvrtke iz zemalja regije – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Srbije potpisale su Protokol o saradnji. Protokol su potpisali: Ratko Nikolić - BI Consulting /Crna Gora/, Adnan Hrenovica-LRC BIS /BiH/, Ermin Cero -TRON System/BiH/, Dragica Razboršek - EBonitete /Slovenija/, Milan Popadić - CUBE Risk Management Solutions/Srbija/ i Edin Leho - EL Concept /Hrvatska/. 

Cilj Protokola je suradnja u dijelu pružanja usluga sa razine poslovnih informacija informacija kao osnovne djelatnosti potpisivanja, odnosno, unaprijeđenje poslovanja kroz slobodan pristup poslovnim informacijama. 

Razvoj suradnje ojačat će i pravnu i financijsku sigurnost sudinika  na poslovnom tržištu.

Direktor EL Concept-a d.o.o. iz Hrvatske, g. Edin Leho ističe da se aktualno stanje u regiji, uzrokovano neadekvatnim upravljanjem rizicima i nepotpunim pristupom analizi poslovanja, ogleda u visokim financijskim gubicima poslovnih subjekata.

 "Budući da je zaduženost poslovnih subjekata u našoj regiji visoka, posebno je izražena potreba za kvalitetnim poslovnim, financijskim i bonitetnim informacijama. Smatramo kako će realizacija ove suradnje doprinijeti smanjenju rizika poslovanja i nelikvidnosti na području regije", naglasio je Leho.

U okviru međusobne suradnje kompanije će po potrebi i dogovoru organizirati zajedničke tribine, forume, okrugle stolove i druge skupove usmjerene na donošenje i realizaciju odluka, surađivati na planiranju, osmišljavanju i provođenju projekata od zajedničkog interesa. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje