HUP i VERN organiziraju

Dan karijera Inicijative privatnog sektora za mlade

Agrovijesti
Talenti, zapošljavanje, mladi, kadrovi Fotografija: Thinkstock
„Dan karijera Inicijative privatnog sektora za mlade“ bit će fokusiran prvenstveno na važnost sinergije obrazovnog sustava i tržišta rada, a posebno prilikom odabira karijere i traženja posla. U okviru događanja održat se predavanja, radionice i panel rasprava na temu zapošljavanja mladih.

Hrvatska udruga poslodavaca organizira ovogodišnji „Dan karijera Inicijative privatnog sektora za mlade“, koji će se održati 30. i 31. svibnja 2019. na Veleučilištu VERN', Iblerov trg 10 (Importanne Galeria), 2. kat.

Dan karijera će se održati u sklopu projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade koji vodi Hrvatska udruga poslodavaca uz financijsku podršku Europske banke za obnovu i razvoj, u suradnji sa Veleučilištem VERN' kroz VERN'ov projekt intenziviranja suradnje između obrazovanja i tržišta rada „OBRAD (obrazovanje i rad)“. „Dan karijera Inicijative privatnog sektora za mlade“ bit će fokusiran prvenstveno na važnost sinergije obrazovnog sustava i tržišta rada, a posebno prilikom odabira karijere i traženja posla. U okviru događanja održat se predavanja, radionice i panel rasprava na temu zapošljavanja mladih.

Na događanju će renomirani poslodavci moći predstaviti svoj rad zainteresiranim studentima, a predstavnici VERN'a će pred uzvanicima prikazati svoj program cjeloživotnog obrazovanja. Studenti će na Danu karijera imati prilike razgovarati s poslodavcima te ih tako bolje upoznati i olakšati si odabir budućeg zanimanja. Drugi dan događanja bit će održane edukativne radionice za poslodavce, karijerne djelatnike i studente.

Novi web Inicijative privatnog sektora za mlade bit će također predstavljen u sklopu događanja, a prezentirat će ga predstavnici Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT).

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje