MANIFESTACIJA

Dani hrane i tradicijskih proizvoda

Agrovijesti
16. sajam Proizvodi hrvatskog sela Fotografija: Petar Glebov/PIXSELL
Također, za 1000 posjetitelja koji donesu kupon Zagrebačke županije za ovu manifestaciju, a koji će se dijeliti na frekventnim mjestima diljem grada Zagreba, Županija je osigurala poklone – proizvode s oznakom kvalitete Zagrebačke županije.

Izložbeno-prodajna manifestacija „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba“ održava se od ovog vikenda, 7. i 8. listopada 2017. godine, od 9 do 19 sati u balonu Boćarskog doma (Prisavlje 2, Zagreb), objavljeno je na županijskim stranicama.

Tradicionalni sajam održava se 15. godinu zaredom, a posjetitelje očekuje 95 izlagača i proizvođača hrane i tradicijskih proizvoda koji će po povoljnim cijenama prodavati svoje sireve, suhomesnate proizvode, med, vino, voće, povrće, kolače i druge domaće proizvode.

Također, za 1000 posjetitelja koji donesu kupon Zagrebačke županije za ovu manifestaciju, a koji će se dijeliti na frekventnim mjestima diljem grada Zagreba, Županija je osigurala poklone – proizvode s oznakom kvalitete Zagrebačke županije. Svoj primjerak kupona možete preuzeti ovdje.

Program će obogatiti nastup kulturno umjetničkih društava, a moći će se dobiti i stručni savjeti iz područja proizvodnje i uzgoja različitih poljoprivrednih kultura. Ulaz za ovu dvodnevnu manifestaciju je besplatan za sve posjetitelje.

Inače, Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje