Sajmovi

Devet hrvatskih izlagača na međunarodnom sajmu vina BEOWINE

Agrovijesti
Čaše vina Fotografija: Thinkstock
Hrvatske vinarije i tvrtke koje se bave proizvodnjom opreme za vinarstvo i vinogradarstvo izlažu na BEOWINE-u već sedmu godinu za redom u organizaciji Udruženje vinarstva pri HGK i to s odličnim uspjehom koji se očituje u rastu izvoza hrvatskih vina na tržište Srbije

Na međunarodnom sajmu vina BEOWINE u Beogradu od 18. do 21. veljače ove godine predstavit će se Badel 1862, Belje, Iločki podrumi, Erdutski vinogradi, Udruga Plavac Mali, Vinarija Jokić, San Tommaso Pula, Haby i Credo.

Hrvatske vinarije i tvrtke koje se bave proizvodnjom opreme za vinarstvo i vinogradarstvo izlažu na BEOWINE-u već sedmu godinu za redom u organizaciji Udruženje vinarstva pri HGK i to s odličnim uspjehom koji se očituje u rastu izvoza hrvatskih vina na tržište Srbije te u sve većoj prisutnosti hrvatskih vina u Ho-Re-Ca distributivnom lancu. „Osim toga sve je i više hrvatskih vina na vinskim kartama većine hotela i boljih restorana u Beogradu“, rekao je Vanja Kaluđer iz Sektora za poljoprivredu, prehrambenu i industriju i šumarstvo HGK.

Nakon službenog otvorenja 18. veljače štand HGK posjetit će i Veleposlanik Republike Hrvatske u Srbiji Gordan Markotić. Sedmi BeoWine održava se zajedno s 38. Međunarodnim sajmom turizma i 12. Sajmom ugostiteljske opreme HORECA oprema na više od 2.100 m2, a na kojemu izlaže više od 150 izlagača od čega 60 stranih te se očekuje 70.000 posjetitelja.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje