Javni poziv

Do 25. svibnja otvoren Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“

Agrovijesti
Hrvatski otočni proizvod Fotografija: MRRFEU
Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači, dodjeljuje se godišnje, u vidu plakete i makete, proizvođačima koji imaju sjedište tvrtke na otocima i koji nominirane proizvode izrađuju na otocima

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“. Procedura dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod“.
 
Oznaka „Hrvatski otočni proizvod“ može se dodijeliti tradicionalnim i inovativnim proizvodima koje proizvode otočni proizvođači, dodjeljuje se godišnje, u vidu plakete i makete, proizvođačima koji imaju sjedište tvrtke na otocima i koji nominirane proizvode izrađuju na otocima.

Stručno mišljenje o zadovoljavanju uvjeta i kriterija stjecanja prava na uporabu oznake donose neovisne stručne komisije.
Prijedlog odluke o dodjeli oznake „Hrvatski otočni proizvod“ donosi Savjet projekta, a konačnu odluku ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ministarstvo s nositeljima oznake sklapa ugovor na 3 godine.
 
Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ otvoren je do 25. svibnja 2016., a možete ga pronaći, zajedno s pripadajućim dokumentima na web stranici MRRFEU-a.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje