PRIZNANJE

Doble Oro za Frankovku Miraz 2012.

Agrovijesti
Frankovka Miraz Fotografija:
O najboljima je odlučivalo 36 međunarodno priznatih sommeliera metodom slijepog kušanja. Frankovka Miraz okitila se odličjem u konkurenciji čak 224 etiketa iz različitih svjetskih vinskih regija.

Na najpoznatijem vinskom ocjenjivanju u Meksiku - Alfombra Roja 2017. – Feravinova Frankovka Miraz 2012. osvojila je duplo zlato. O najboljima je odlučivalo 36 međunarodno priznatih sommeliera metodom slijepog kušanja. Frankovka Miraz okitila se odličjem u konkurenciji čak 224 etiketa iz različitih svjetskih vinskih regija.

„Naša je Frankovka sve traženija u Meksiku jer izvrsno ide uz njihova pikantna jela. Prepoznali su je i u europskim zemljama, pa je prva veća količina ovog vina iz linije Dika otišla u Francusku, a početkom godine na predstavljanju u glavnom gradu Češke dobila je odlične kritike struke. Frankovka je tipična, ali nažalost, podcijenjena sorta u kontinentalnom dijelu Hrvatske i samo su joj se rijetki – poput naše vinarije, strastveno posvetili“, istaknuo je Luka Vrga, direktor prodaje i marketinga Feravina.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje