Proširenje poslovanja

eBay potpisao ugovor i dodaje više od 1000 novih vina u prodaju

Agrovijesti
eBay Wine Fotografija: ebay.com
Online trgovina eBay širi broj vina dostupnih na svojoj stranici putem novog partnerstva s DTC specijalistom (direktno-do-potrošača) WineDirect-om

eBay kaže da će potrošači dobiti direktni pristup partnerima vinarima WineDirect-a-  tvrtke iz doline Napa koja radi s nkih 1600 malih i srednjih proizvođača – preko trgovine eBay Wine. Novo partnerstvo uključuje vina koja normalno nisu dostupna online, a potrošači će također moći poslati vina kao poklon za posebnu priliku.

Vijesti dolaze po Wines & Vines istraživanju objavljenom prošli tjedan koje je otkrilo da sve više ljubitelja premium vina u SAD odlazi direktno u vinarije kako bi kupili vino, a američki proizvođači šalju 17 posto više vina direktno potrošačima u 2016., a vrijednost prodaje premašuje 2 milijarde dolara po prvi puta.

U međuvremenu eBay kaže da su Champagne i crna vina najtraženija na njihovoj stranici, dok je California Pinot Noir najprodavanije vino. „Uzbuđeni smo da možemo osnažiti male i srednje vinarije povezujući ih s milijunima kupaca na eBayu putem našeg inovativnog partnerstva“, kaže Joe Waechter, predsjednik i izvršni direktor WineDirecta. „Ovo je fantastična prilika za vinarije da podijele svoju strast i svoje proizvode novoj publici, a za kupce da dobiju direktan pristup vinarijama.“

U kolovozu prošle godine, eBay je ujedinio snage s Laithwaite-om u UK. Online trgovac koji je lansirao svoju američku vinsku platformu u 45 država u manje od godinu dana, također najavljuje proširenje u Njemačku do kraja veljače.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje