Akcija

Hrvatski proizvod za hrvatski turizam

Agrovijesti
Kupujmo hrvatsko Fotografija: HGK
U dvorani Krešimira Ćosića će se u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i ŠC Višnjik d.o.o. 16. i 17. studenog 2016. održati akcija „Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam". Moći ćete pogledati i poslušati razne promotivne i edukacijske prezentacije.

Riječ je o dugogodišnjoj nacionalnoj manifestaciji Hrvatske gospodarske komore koja se ove godine održava u Zadru kroz specijalizirani projekt Hrvatski proizvod za hrvatski turizam. Do sada je ta manifestacija održavala se na zadarkoj rivi, najavljuje Hrvatski radio - Radio Zadar.

Grad Zadar je izabran kao mjesto održavanja akcije budući da postaje sve značajnija destinacija na turističkoj karti Hrvatske, čemu ide u prilog i osvojena titula Najbolje europske destinacije za 2016. godinu. U ovu akciju promoviranja hrvatskog turizma i kvalitetnih domaćih proizvoda uključio se i ŠC Višnjik d.o.o. kao nositelj sportskog turizma u gradu Zadru koji je organizacijom raznih manifestacija nacionalnog i međunarodnog karaktera pridonio promociji i brendiranju Zadra kao atraktivne turističke destinacije.

Projekt „Kupujmo hrvatsko - Hrvatski proizvod za hrvatski turizam" održati će se paralelno i na istoj lokaciji, u dvorani Krešimira Ćosića, sa 3. Forumom obiteljskog smještaja, a predviđa se dolazak oko 1 500 sudionika iz cijele Hrvatske.

U sklopu prvog dana održavanja akcije održati će se i gospodarski forum na kojem će sudjelovati panelisti iz svih resora koji doprinose hrvatskom gospodarstvu u cjelini. 

Posjetitelji koji 16. i 17. studenog dođu na Višnjik moći će pogledati, degustirati i kupiti brojne hrvatske proizvode, te poslušati razne promotivne i edukacijske prezentacije. Ulaz je besplatan te ovim putem pozivamo sve proizvođače, pružatelje usluga u turizmu i građane da svojim sudjelovanjem podrže ovu inicijativu.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje