Opoziv proizvoda s tržišta

IKEA povlači iz prodaje SÖTSAK SKUMTOPP, mekane sljezove kolačiće

Agrovijesti
IKEA povlači iz prodaje SÖTSAK SKUMTOPP, mekane sljezove kolačiće Fotografija: IKEA FB
IKEA povlači iz prodaje SÖTSAK SKUMTOPP, mekane sljezove kolačiće, 180g, zbog neprecizne deklaracije o alergenima mlijeka u popisu sastojaka

IKEA povlači iz prodaje SÖTSAK SKUMTOPP, mekane sljezove kolačiće, 180g, zbog neprecizno označene deklaracije o alergenima mlijeka u popisu sastojaka. Sigurnost hrane je najviši prioritet u tvrtki IKEA i želimo dati do znanja kupcima da su SÖTSAK SKUMTOPP kolačići s oznakom datuma “nabolje upotrijebiti do” između 2019-03-12 i 2019-04-18 zahvaćeni ovim opozivom. Klijentima koji su alergični ili ne podnose sastojke mlijeka ili mlijeko, savjetujemo da vrate SÖTSAK SKUMTOPP u najbližu robnu kuću IKEA za puni povrat novca, objavili su iz tvrtke.

Kupci se moraju uvijek osjećati sigurnima i znati da su prehrambeni proizvodi koji se prodaju i poslužuju u robnoj kući IKEA sigurni i zdravi za konzumaciju. IKEA stoga povlači iz prodaje SÖTSAK SKUMTOPP, mekane sljezove kolačiće, 180 g, zbog nejasne deklaracije o alergenima mlijeka na popisu sastojaka, dodaju.

Proizvod sadrži sirutku u prahu, koja se dobiva iz mlijeka, što proizvod čini mogućim zdravstvenim rizikom za svakoga tko je alergičan ili ne podnosi mlijeko ili sastojke mlijeka. Iako se sirutka u prahu spominje na popisu sastojaka, mlijeko se, nažalost, ne spominje.

Osobe koje ne pate od alergija ili netolerancije na sastojke mlijeka ili mlijeko, ne moraju brinuti o kvaliteti proizvoda. Kupcima alergičnim ili netolerantnim na mlijeko ili na neki drugi način zabrinutima, savjetujemo da vrate SÖTSAK SKUMTOPP u najbližu robnu kuću IKEA za puni povrat novca. Nije potrebna potvrda.

Za više informacija, molimo kontaktirajte IKEA Službu za kupce.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje