Irci potpisali za 850 mil.eura

Irske Dawn Farms potpisale ugovor sa Subway-em

Agrovijesti
Subway Fotografija: Subway FB
Dawn Farms, jedne od vodećih opskrbljivača kuhanog i fermentiranog mesa za pizze, sendviče, gotove obroke i grickalice, potpisale su novi ugovor za opskrbu kuhanim mesom za sendviče za više od 4000 Subway restorana diljem Europe, uključujući i UK

Ugovor, s izvoznom vrijednošću od 850 milijuna eura trajati će sedam godina, do 2024. Komentirajući ugovor Mike Attwood, direktor opskrbnog lanca i kupovine EIPC-a (franšizna organizacija za Subway restorane u Europi) je rekao da su Subway i EIPC bili oduševljeni da mogu nastaviti vrlo uspješnu suradnju s Dawn Farms i s Irskom koja traje od 1993. godine.

Subway organizacija ima ambiciozni plan rasta za otvaranje novih restorana u Irskoj, UK i diljem Europe. Larry Murrin, izvršni direktor Dawn Farms, zahvalio je Subway-u na stalnu predanost Dawn Farmama i Irskoj. „U našim pregovorima sa Subway-em prepoznali su naše kontinuirano investiranje u inovaciju proizvoda, naše snage u dosljednost opskrbnog lanca i sigurnost hrane, te našu opreznost u odnosima prema konkurenciji“, kaže on. „Subway organizacija ima ambiciozni plan rasta za otvaranje novih restorana u Irskoj, UK i diljem Europe, a s tim strateškim opskrbnim ugovorom to se može pretočiti u značajnu dodatnu izvoznu prodaju za Irsku.“

Lanac Subway osnovan je u Milford Connecticutu 1965. i najveći je svjetski lanac sa više od 44.000 restorana diljem svijeta. Sa sjedištem u Naasu, Co Kildare, i s proizvodnim pogonima u Irskoj i UK, Dawn Farms je jedan od najvećih opskrbljivača kuhanog i fermentiranog mesa za pizze, sendviče, gotove obroke i grickalice međunarodnim prehrambeno servisnim lancima i proizvođačima hrane. Tvrtka je trenutno izvoznik godine po Irskom udruženju izvoznika hrane i pića.

Subway ima jake opskrbne veze s Irskom, od kuda nabavlja mliječne proizvode, kruh i konditorske proizvode od irskih tvrtki kao i meso za svoje sendviče sa Dawn Farms.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje