ŽUPANIJA I HOK

Javni poziv za potpore tradicijskim obrtima

Agrovijesti
Međunarodni dan zadruga Fotografija: Filip Kos/PIXSELL
Najviši iznos potpore po pojedinom tradicijskom obrtu je 3000 kuna i isplaćuje se na žiro-račun obrta nakon odluke Povjerenstva

Objavljen je javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora tradicijskim obrtima za 2019., po sporazumu Virovitičko-podravske županije i županijske Obrtničke komore. Pravo na potpore imaju obrtnici sa sjedištem obrta u županiji, koji zapošljavaju najviše jednog radnika te obavljaju barem jednu od sljedećih djelatnosti: bačvarstvo, bravarija, kovanje, tokarenje, tesanje, restauriranje i ručna izrada namještaja, lončarstvo, izrada i slaganje keramičkih peći, izrada predmeta od keramike, slame i pruća, krznarstvo, graviranje, ručna izrada i popravak obuće...

Potpora se može koristiti za: uređenje poslovnog prostora, nabavu opreme i specifičnih materijala, promotivne aktivnosti (izlaganje na sajmovima, izložbama i sl.), izradu promidžbenih materijala, web stranice i sl., certificiranje proizvoda ili usluga. Najviši iznos potpore po pojedinom tradicijskom obrtu je 3000 kuna i isplaćuje se na žiro-račun obrta nakon odluke Povjerenstva.

Uz prijavu obvezno se prilaže i dokumentacija kojom se dokazuje status obrtnika (kopija obrtnice) te namjena za koju će se iskoristiti odobrena potpora (izvornik ili kopija računa, ugovora i sl.).

Prijave se mogu dostaviti putem maila ok.vpz@hok.hr, te osobno ili poštom na adresu HOK-Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, 33 000 Virovitica, Pavla Radića 3, sve do iskorištenosti sredstava, a zaključno do 30. listopada 2019. godine. 

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje