Suradnja

Konzum kreće u kampanju promocije i prodaje proizvoda iz BiH

Agrovijesti
Konzum Fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL
Konzum namjerava vrlo brzo postaviti i svojim kupcima u državama regije ponuditi posebnu policu s bosanskim brend-proizvodima u svim trgovinama izvan Bosne i Hercegovine te ih na taj način posebno promovirati i podržati njihovu prodaju, njavio je potpredsjednik Agrokora Ante Todorić

Premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković primio je potpredsjednika Uprave Agrokora Antu Todorića sa kojim je razgovarao o redovnim aktivnostima Agrokora na prostoru Bosne i Hercegovine i Kantona Sarajevo. Tijekom sastanka je dogovoren plan nove kampanje u kojoj Konzum namjerava vrlo brzo postaviti i svojim kupcima u državama regije ponuditi posebnu policu s bosanskim brend-proizvodima u svim trgovinama izvan Bosne i Hercegovine te ih na taj način posebno promovirati i podržati njihovu prodaju, prenose mediji u BiH.

Zajedno sa Adnanom Štetom, direktorom Velpro BiH Ante Todorić je uputio poziv premijeru Konakoviću da osobno prisustvuje početku realizacije ove kampanje u jednom od trgovačkih centara u Zagrebu te najavio da isti poziv namjerava uputiti i premijeru Vlade FBiH Fadilu Novaliću.

„U zemljama regije trenutno imamo razvijen lanac od 2.000 trgovina i kompanija smo sa procijenjenom vrijednošću od oko 70 milijardi eura spremna ponuditi svoje kapacitete za ozbiljan izvozni posao“, kazao je Todorić i dodao kako su samo u Bosnu i Hercegovinu od 2000. godine investirali oko 300 milijuna eura te zaposlili 5.600 djelatnika. Naglasio je kako je Agrokor od svog osnivanja pa do danas samo u poljoprivredu uložio oko 800 milijuna eura.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje