Novosti

Krenula eBay vinoteka u 45 američkih država

Agrovijesti
eBay Wine Fotografija: ebay.com
Online aukcijski gigant eBay pokreće trgovinski posao u Americi sa lansiranjem eBay Wine, nudeći više od 10.000 vina iz 30 zemalja

U partnerstvu s mobilnom aplikacijom Drync i njezinom mrežom trgovinskih partnera, eBay Wine tvrdi da će biti u mogućnosti dostaviti vino u 45 od 50 američkih država. Nova platforma omogućava kupcima da pretražuju široki izbor vina – od svakodnevnih do rijetkih i kolekcionarskih – na temelju različitih filtera, uključujući sorte, regije, cijenu i mogućnosti dostave. eBay Wine ima vodiče i savjete od stručnjakinje za životni stil Maureen Petrosky te od sommeliera i vinara André Hueston Macka, koji će, kako tvrde u eBayu, istaknuti vinske trendove i dodatni pribor.

„Suradnja Drynca i eBaya označava značajnu promjenu u vinskoj industriji nudeći asortiman velikih i malih trgovaca u realnom vremenu diljem zemlje preko tržišta koje uključuje preuzimanje unutar trgovine i mogućnost dostave“, kaže Brad Rosen, osnivač i izvršni direktor Drynca. „Platforma je ponudila svjež i moderan način kako bi se pronašla savršena boca“, dodaje Alyssia Steel iz DMM home & garden u eBayu.

eBayov iskorak u vinarstvo dolazi četiri godine nakon što je njihov rival Amazon pokrenuo Amazon Wine, posljednji od nekoliko pokušaja ulaska na vinsko tržište u Americi. U međuvremenu, Amazon je započeo prodavati vina direktno u Kini 2013. godine, te je započeo s prodajom izbora jela i pića, uključujući vina, u Francuskoj u rujnu prošle godine.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje