Pot d'Huile

Maslinovo ulje s kanabisom kreće u prodaju u SAD-u

Agrovijesti
Pot d'Huile Fotografija: potdhuile.com
Pot d'Huile cilja na zadovoljavanje kulinarskih želja gastronoma i poznavaoca kanabisa

Certificirano extra djevičansko maslinovo ulje sadržavati će ekstrakt kanabisa u proizvodu Pot d'Huile. Njegovi korisnici će moći kontrolirati njegovo doziranje i iskustvo. Maslinovo ulje s kanabisom, koje se može koristiti umjesto običnog maslinovog ulja, garantirano daje poseban okus čak i najboljim jelima. Carolyn Insley, koordinatorica Pot d'Huilea obećava: „Korisnici će sigurno osjetiti efekt kanabisa.“

Pot d'Huile maslinovo ulje napravljeno je od Hojiblanca i Arbewuina maslina s obiteljske farme u Sjevernoj Kaliforniji. Ekstrakt kanabisa proizlazi iz kalifornijskih Gorilla Cookies.

Insley kaže za Olive Oil Times da „Pot d'Huile možete koristiti kod kuće u raznim receptima uključujući preljeve za salate, humus, kolače s maslinovim uljem i kekse. Umjesto oslanjanja na nezdrave proizvode koji su trenutno na tržištu, korisnici mogu na svojoj kulinarskoj kreativnosti kako bi razvili zdravu i ukusnu hranu koja također nudi iskustvo kanabisa koje traže. Zbog neutralnog okusa i jednostavnog doziranja proizvod ima široki raspon korištenja za kućne kuhare kao i za kulinarske profesionalce. Osnovno se može koristiti i kao bilo koje drugo maslinovo ulje. Važno je naglasiti međutim, da se ulje ne smije zagrijavati na više od 156 stupnjeva kako bi zadržalo svoju potenciju, pa kuharske tehnike kao što su prženje ili pečenje nisu preporučene.“

Pot d'Huile

Pot d'Huile je osnovano 2015., ali osnivači su morali preći brojne izazove kako bi proizvod bio savršen. Yannick Crespo priznaje: „Naše prvo testiranje je bilo grozno.“ Opsežno istraživanje je provedeno kako bi se pronašao efektivan način za neutralizaciju travnatog okusa kanabisa i eliminirale nepoželjne kemikalije uz zadržavanje precizne doze. Danas tvrde da jedini imaju maslinovo ulje sa specifičnom dozom i neutralnim okusom. Petina čajne žličice sadržava jedan miligram THC-a. preporučena doza za lake korisnike kanabisa je dva do četiri miligrama što ima efekt sličan čaši vina. Korisnici ulja mogu uživati u pet do deset miligrama to je ekvivalentno tri čaše vina.

Prodaje se za 42,50 dolara za 100 ml, a svaka bočica sadržava 100 grama THC-a. Medicinsko korištenje marihuane legalno je u 30 američkih država. Rekreativno korištenje je dozvoljeno u Aljaskoj, Kaliforniji, Koloradu, Maineu, Oregonu, Nevadi, Massachusettsu, Washingtonu i Washington DC-u. Oko 20 posto Amerikanaca ima pristup kanabisu za medicinske ili rekreativne svrhe.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje