Agencija za plaćanje u poljoprivredi

Matilda Copić nova ravnateljica

Agrovijesti
Matilda Copić Agencija za plaćanje u poljoprivredi Fotografija: Ministarstvo poljoprivrede
S danom 01. siječnja 2017. dužnost ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju preuzela je gđa Matilda Copić, diplomirana ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom u radu na fondovima Europske unije.

Radno iskustvo stekla je u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije te u Agenciji za regionalni razvoj Republike Hrvatske gdje je imenovana vršiteljicom dužnosti ravnatelja Agencije.

Također, s istim danom imenovan je i zamjenik ravnateljice, Antun Vujić koji je do sada obnašao dužnost voditelja Regionalnog ureda Virovitičko-podravske županije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.   

 Obzirom na višegodišnje iskustvo u radu s EU fondovima Matilda Copić i Antun Vujića u Agenciji očekuju novi zamah u radu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koji aktivno nastavljaju pripremu isplata izravne potpore poljoprivrednicima za 2016. godinu, provedbu nove IAKS kampanje za 2017. godinu te obradu projekata iz natječaja za mjere Programa ruralnog razvoja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje