WINE VIP EVENT

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca

Agrovijesti
Wine vip event Fotografija: Wine vip event
Govornici su vrhunski znalci - vrlo cijenjeni ugostitelji, pobjednici sommelierstva Hrvatske i Austrije

Nakon ovogodišnja dva vrlo uspješna Wine Vip Eventa koji su se održali imali polovicom ožujka na Kvarneru u Opatiji i Brtonigli došlo je vrijeme za treću i četvrtu stepenicu -Vodice i Split.

Event je prepoznat kao edukativan događaj gdje se uz uživanje u vrlo kvalitetnim predavanjima i govorima vrhunskih govornika može uživati u druženju i degustiranju vrhunskih proizvoda partnera eventa - u vinu, tartufima, pršutu, kobasicama, siru, likerima.... i ostalim delicijama.

Wine vip event
Event je važan za ugostitelje i turističke djelatnike kao i poljoprivredu tj.vinare i ostale proizvođače koje želimo direktno povezati. Obogaćen domjenkom i druženjem s partnerima -izlagačima, a za vrhunsku uslugu i pripremu gastro delicija pobrinuli su se djelatnici hotela domaćina Sky Olympia u Vodicama i hotela PARK u Splitu uz  vrhunski kuharski trio Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević.

Dana 04.travnja (srijeda) event je u Vodicama hotelu SKY Olympia a u Splitu 05.travnja u hotelu PARK program eventa započinje u 14 sati.

Govornici su vrhunski znalci - vrlo cijenjeni ugostitelji, pobjednici sommelierstva Hrvatske i Austrije – Filip Savić, Mario Meštrović, Marija Vukelić, Jure Andrjašević, .....a poseban gost je Austrijski pobjednik sommelierstva Suvad Suwi Zlatic. Neke od hit tema su:

  • Sommelier – što je i tko je to? Edukacija, sposobnosti i kvaliteta
  • Kreiranje vinske karte malog bara ili restorana - SWOT ANALIZA (ova tema je samo u Splitu)
  • Pobjednici nikad ne sumnjaju jer tko sumnja ne pobjeđuje! Savjeti u prodaji
  • Vino na visokoj peti
  • Spajanje hrane i vina
  • We (don't) need (no) education, edukacija osoblja, menadžera, vlasnika barova i restorana (ova tema je u Vodicama)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje