Nastup na Novosadskom sajmu

Međunarodna suradnja u fokusu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine

Agrovijesti
prof.dr. Snežana Bogosavljević Bošković, ministrica poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije Fotografija: MPZŽS RS
Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije imati će brojne aktivnosti tijekom održavanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma

Prvog dana sajma, 14.svibnja, u suradnji s zemljom partner Italijom, održat će se konferencija "Italija-Srbija partnerstvo u agrobiznisu" na kojoj će govoriti stručnjaci i proizvođači iz sektora voćarstva i ekološke proizvodnje o mogućnostima suradnje kroz udruživanje. 

U nedjelju 15. svibnja, u suradnji s Republikom Hrvatskom održat će se 2. regionalna agrobiznis konferencija "Preko polja do Europe". 

Tokom održavanja sajma predstavnici Ministarstva će imati sastanke sa kolegama iz Italije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Republike Srpske, a svakog dana na štandu u Hali Master, predstavnici Ministarstva biti će na raspolaganju poljoprivrednicima i posjetiteljima za informiranje o radu i aktivnostima. 

Tradicionalno, Ministarstvo podupire održavanje Nacionalne izložbe stoke i Izložbu ekoloških proizvoda i proizvoda sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla koje se realiziraju u suradnji s Nacionalnim udruženjem za razvoj ekološke poljoprivrede "Serbia organica" i udruženja Futoški kupus.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje