Zapošljavanje

Ministarstvo poljoprivrede traži 59 zaposlenika za poslove vezane uz fondove EU

Agrovijesti
Poljoprivreda Fotografija: Pixabay
Ministarstvo poljoprivrede javnim natječajem traži 59 zaposlenika za poslove vezane uz fondove Europske unije, a od stručnih uvjeta koje moraju zadovoljiti je i dobro poznavanje odgovarajućih nacionalnih i propisa EU, kao i Kohezijske i Poljoprivredne politike EU.

 Najviše zaposlenika, njih 32, Ministarstvo traži u Upravi ribarstva, 20 u Upravi za ruralni razvoj, dva u Upravi za financijske poslove i javnu nabavu, te tri u Samostalnoj službi za akreditaciju Agencije za plaćanja za poljoprivredne fondove EU.

 Od 20 zaposlenika koliko ih se traži u Upravi za ruralni razvoj, četiri će svoje mjesto naći u Službi za rješavanje po prigovorima.

 Od kandidata se traži da budu pravnici s najmanje četiri godine radnog iskustva, da izvrsno poznaju engleski jezik, a dobro odgovarajuće nacionalne i propise EU te Kohezijske i Poljoprivredne politike EU. Traži se i da imaju znanja vezana uz definiranje strateških ciljeva i formuliranje indikatora uspješnosti, te da su završili programe izobrazbe službenika koji rade na poslovima vezanima uz fondove EU.

 Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme Ministarstvo je objavilo na svojim mrežnim stranicama te u Narodnim novinama.

 Temelji ga na nekoliko akata, među njima i na Odluci Vlade o zapošljavanju u središnjim tijelima državne uprave, pravnim osobama s javnim ovlastima i zakladama uključenim u sustave upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova u Republici Hrvatskoj.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje