ZABAVA

Na Uskrsni ponedjeljak "Zekanje u Zoo vrtu"

Agrovijesti
Uskrs Fotografija: Damir Špehar/PIXSELL
"U kojem grmu leži zec, pitat će se djeca na zabavnom poligonu koji im provjerava spretnost. Nešto drugačije prepreke čekaju ih u igri 'Zeko hop'.

Zagrebački Zoološki vrt na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja, priređuje tradicionalni program "Zekanje u Zoo vrtu", a posjetitelje očekuje izrada i dijeljenje pisanica životinjama, igre i radionice nadahnute zečevima te darovi iznenađenja za najmlađe. 

 Program 'Zekanje u Zoo vrtu' nikada nije bio bogatiji", a trajat će od od 11 do 17 sati, priopćeno je u srijedu iz Zoološkog vrta. Pisanice će prvo dobiti kraljevi životinja - obitelj lavova, a posjetitelji će se na Zebrinu trgu uključiti u izradu pisanica i za druge životinje. Od 13,15 sati njihove će pisanice biti poslužene čimpanzama, nosatim rakunima, kapucinima, merkatima, mungosu, smeđem medvjedu i lemurima.

 "U kojem grmu leži zec, pitat će se djeca na zabavnom poligonu koji im provjerava spretnost. Nešto drugačije prepreke čekaju ih u igri 'Zeko hop'.

 U restoranu kod morskih lavova djeca će sudjelovati u kreativnoj radionici izrade zečjih ušiju i slikati se s 'uskrsnim zecom'. Udruga Zecovi posjetitelje će upoznavati sa zečevima i kunićima te pojasniti kakav je kunić kao kućni ljubimac.

 Među posebno zanimljivim edukacijama je i ona o vidu životinja, kažu u Zoo-u.  Novu perspektivu na roditeljstvo odraslim posjetiteljima donijet će edukativna radionica 'Abeceda roditeljstva - Roditelji 21. stoljeća', a djeca željna veće fizičke aktivnosti moći će sudjelovati u 'Olimpijadi za najmlađe'".

 U programu će sudjelovati i mažoretkinje i mađioničar, a djeca će tražiti pisanice skrivene kraj šetnica Zoološkog vrta. Tko ih pronađe, na dar će dobiti slatki paket sponzora. "Zekanje u Zoo vrtu" zagrebački Zoološki vrt organizira u suradnji s portalom Wishmama.hr.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje