Skupocjeni alkohol

Najrjeđi svjetski whikeyi idu na online prodaju s Cask88

Agrovijesti
Cask88 prodaje najrjeđe i najskuplje whiskeye Fotografija: Cask88 FB
Cask88 je lansirao najviše očekivanu kolekciju rijetkog škotskog whiskya za globalnu prodaju

Prekretnicu označava prvi put da je ovakva opsežna privatna whisky kolekcija dostupna za prodaju putem online e-trgovine. Sakupljači, investitori i whisky entuzijasti cijeniti će ručno rađenu kolekciju koja uključuje neke od najpoželjnijih boca na svijetu.

Napor su predvodili direktori Cask88 u cilju donošenja šireg izbora rijetkim boca online zajednici. U povećanoj komercijalizaciji potrošačke industrije Cask88 nudi mogućnost iskustva povijesne umjetnosti i umješnosti koja je utvrdila škotski ugled kao de facto standard za whisky.

Cijene boca se kreću od 100 do 9000 funti.  U kolekciju je uključen široki raspon boca od „tihih destilerija“ – onih koje više ne destiliraju svoje jednom nagrađene alkohole. Preko 40 boca iz Port Ellen i Brora Distilleries dostupne su za prodaju. Obje vrlo cijenjene destilerije zatvorene su od 1983. godine pa se smatraju jako rijetkima i visoko su traženi kolekcionarski predmet. Druge značajne destilerije predstavljene u kolekciji su Macallan, Bowmore, Glenlivet i Highland Park.

Cask88 prodaje najrjeđe i najskuplje whiskeye

„Ova kolekcija je rijedak prozor u prošlost, pružajući šansu za probati whisky koji je formirao stup današnjeg škotskog whiskya. S velikim ponosom možemo ponuditi mogućnost da iskusite druge ere whiskya uključujući izdanja destilerija kojih sada više nema“, rekao je direktor Patrick Costello.

Od 2005. godine Cask88 je postao međunarodno prepoznat kao vodeći svjetski izvor za rijetke bačve, boce i kolekcije whiskeya. Cask88 pomaže klijentima u kupovini whiskeya svjetske klade koji su tradicionalno bili ekskluzivni za vlasnike destilerija ili članove zatvorenog kruga. Rad s Cask88 omogućuje klijentima da lako kupe povijesnu bačvu whiskeya, antičku bocu ili da stvore svoju ugovorenu bocu. Tvrtka ima za cilj pomoći klijentima da dođu do visoko karakterističnog whiskya do kojeg inače ne bi mogli doći.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje