Akademija za OPG

Nakon uspješne prošlogodišnje priče, „Akademija za OPG“ po treći put otvara svoja vrata

Agrovijesti
Edukacija Fotografija: Pixabay
Akademija za OPG je zamišljena kao besplatni obrazovni program za sve OPG-ove i stanovnike koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja premapoljoprivredi, osnovama marketinga i menadžmenta u OPG-u, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova, profitabilnih kultura za uzgoj u poljoprivredi, efikasnog korištenja energenata te profitabilnog funkcioniranja PG-a.

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima, ove godine ponovno  rganiziraju Akademiju za OPG.

Akademija za OPG je zamišljena kao besplatni obrazovni program za sve OPG-ove i stanovnike koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja premapoljoprivredi, osnovama marketinga i menadžmenta u OPG-u, o procesu apliciranja za
sredstva iz EU fondova, profitabilnih kultura za uzgoj u poljoprivredi, efikasnog korištenja energenata te profitabilnog funkcioniranja PG-a.
Edukacija je besplatna i održava se u prostoru Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, od 18 do 21 sat. Akademija je koncipirana kao set od nekoliko odvojenih predavanja koja će biti održana u 5 navedenih termina:

1.) 22.11.2018. EU fondovi
2.) 29.11.2018. Profitabilne kulture i ekološka proizvodnja
3.) 06.12.2018. Osiguranja
4.) 13.12.2018. Marketing i osnove web stranice
5.) 20.12.2018. Instrumenti financiranja i računovodstvo


Za prijave i sve ostale informacije pratite Facebook stranicu projekta (https://m.facebook.com/akademijazaopg.ekonomskaklinika/) gdje će se nalaziti obrazci za prijavu na projekt.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje