Produžena odluka

Nastavlja se privremena obustava Školske sheme u Republici Hrvatskoj

Agrovijesti
Fotografija:
Ministarstvo poljoprivrede produžilo je odluku donesenu 20. ožujka kojom je zbog pandemije privremeno obustavljena provedba Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda

Agencija za Plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim je mrežnim stranicama obavijestila sve sudionike Školske sheme u Republici Hrvatskoj da je Ministarstvo poljoprivrede donijelo Odluku o provedbi Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda u Republici Hrvatskoj u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19 na području Republike Hrvatske.

Nastavak provedbe Nacionalne strategije provodi se u skladu s Pravilnikom o Školskoj shemi voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda (Narodne novine, broj 98/2019) i odredbama Glave V., članka 5. provedbene uredbe Komisije (EU) 2020/600 od 30. travnja 2020. 

Privremena obustava Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih, proizvoda kojom je hrvatskim školarcima omogućen pristup zdravoj hrani, donesena je 20. ožuijka zbog proglašenja epidemije bolesti COVID-19. 

Više o svemu pogledajte ovdje.