Sponzorirani članak

NOVE ČISTE I IZVORNE VRSTE KAVE U PONUDI BAZZARA – VIŠE IZBORA I NOVA AMBALAŽA

Agrovijesti
Kava Bazzara Fotografija: Bazzara S.r.l.
Tršćanska pržionica koja od 1998. nudi jedinstvenu gourmet kavu za najzahtjevnije stručnjake, danas širi vlastiti asortiman omogućujući vam da kušate aromu kave sa svih najpoznatijih svjetskih područja uzgoja kave. Također je nova i ambalaža stvorena u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačem, koja preko svog modernog i minimalističkog dizajna podsjeća na područje s kojeg kava dolazi i sadrži sve podatke o nadmorskoj visini, obradi i aromi.

Ljubitelji kvalitetne kave sada mogu kušati nove čiste, izvorne i originalne vrste kave koje u svojoj ponudi ima Bazzara.

Tršćanska pržionica koja od 1998. nudi jedinstvenu gourmet kavu za najzahtjevnije stručnjake, danas širi vlastiti asortiman omogućujući vam da kušate aromu kave sa svih najpoznatijih svjetskih područja uzgoja kave.

Također je nova i ambalaža stvorena u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačem, koja preko svog modernog i minimalističkog dizajna podsjeća na područje s kojeg kava dolazi i sadrži sve podatke o nadmorskoj visini, obradi i aromi.

Bazzara

Originalna izvorna kava dolazi isključivo iz jedne zemlje proizvođača i kušajući ju tako čistu omogućuje nam da u šalici kave pronađemo jedinstvene i osebujne karakteristike svakog izvora – otuda i ime “Pure origini” (Čisto podrijetlo) izabrano kako bi identificiralo ovaj novi asortiman proizvoda.

Bazzara predlaže čak dvanaest vrsta: Jamaica blue mountain; Costa Rica SHB; El Salvador SHG; Nicaragua Matagalpa; Kenya AA; Guatemala SHB; India Monsooned Malabar; Papua New Guinea; Ethiopia Sidamo; Santo Domingo AA; Colombia Supremo; Brazil Yellow Bourbon – pravo putovanje uzduž ekvatorskog pojasa.

Već iz naziva i informacija na ambalaži jasno je da su se braća Bazzara ponovno snažno usredotočila na kvalitetu zelene kave i na profile prženja: istraživački proces koji je omogućio da se predloži kalibrirana izvorna kava savršena za pripremanje filter kave.

Bazzara

To je jedna novost koja svjedoči dinamici tršćanske pržionice, koja je spremna zadovoljiti ukuse onih koji se zbog kulture ili znatiželje sve više suočavaju s načinom konzumiranja kave koja se razlikuje od talijanskih navika. Uvijek s ciljem prihvaćanja raznolike klijentele, unutar linije „Pure Origini“ se pojavljuje i Deca: brazilska izvorna kava bez kofeina, koja omogućuje ljubiteljima „crnog eliksira“ da ne odustaju od uživanja u espressu tijekom cijelog dana.

Za više informacija o cijelom novom asortimanu Bazzara i za dobivanje personalizirane ponude, kontaktirajte urede u Trstu na e-mail adresu office@bazzara.it

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje