APPRRR

Objavljen drugi poziv za skladištenje masilnovo ulje

Agrovijesti
Fotografija: Needpix
Objavljen je drugi po redu Poziv za podnođenje ponuda za potporu za privatno skladištenje maslinovog ulja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti još danas i sutra, izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Obavještavaju se zainteresirani ponuditelji da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u skladu s Provedbenom uredbom Komisije (EU) 2019/1882 od 8. studenoga 2019. o pokretanju natječajnih postupaka za iznos potpore za privatno skladištenje maslinovog ulja dana 10. prosinca 2019. godine objavila Obavijest o drugom Pozivu za podnošenje ponuda za potporu za privatno skladištenje maslinovog ulja.

Ponude za drugi Poziv podnose se od 12. prosinca do 17. prosinca 2019. godine, Agenciji za plaćanja, dok će ostali pozivi ovisiti o rezultatima drugog poziva te daljnjim potrebama korisnika.

Poziv na podnošenje ponuda, detaljne upute i obrasci potrebni za podnošenje prijava za natječajni postupak objavljeni su na mrežnoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, na poveznici Agencije.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje