Drama u podravini

Odbjegli bik Joza iz Slatine lociran, ali još uvijek nije uhvaćen

Agrovijesti
Fotografija:
Potraga za bikom je i dalje u tijeku te ovim putem apeliramo na sve da se biku ne približavaju jer je umoran i gladan, poručuju iz Mesoprerade.

Bik, koji je u utorak u ranim popodnevnim satima pri regularnom izlasku iz kamiona u tvornici za proizvodnju i preradu mesa Mesoprerada uspio probiti sigurnosnu žicu i pobjeći, je lociran, javili su iz tvrtke.

"Situacija s našim bikom je pod kontrolom te kontinuirano pratimo njegovo kretanje. No, kako se radi o brdovitom području, situacija je malo zahtjevnija, no cilj nam je svakako što prije ga uloviti, te mu pružiti adekvatnu pomoć", kazao je direktor slatinske Mesoprerade SLavko Mađarić te zahvalio svima koji su javili da su vidjeli našeg bika. Dodao je i da sada već slavni bik ima ime. Sada ga svi u tom kraju znaju pod imenom Joza

"Potraga za bikom je i dalje u tijeku te ovim putem apeliramo na sve da se biku ne približavaju jer je umoran i gladan. Aktivirane su službene institucije koje sudjeluju u pronalasku. Još jednom zahvaljujemo svima na brizi te ćemo vas nastaviti izvještavati o situaciji kako bi naš hrabri Joza, sad već legenda u našem kraju, bio što prije spašen", zaključio je. 

(naslovna slika je ilustracija)