MANIFESTACIJA

Održan Sisački sajam cvijeća

Agrovijesti
Sisački sajam cvijeća Fotografija: Grad Sisak
Na Sajmu je bilo 80-tak izlagača.

Sisački sajam cvijeća otvoren je u glazbenom paviljonu u Šetalištu Vladimira Nazora i trajao je do kraja vikenda, objavljeno je na gradskim stranicama. Uoči otvorenja najstarije sisačke manifestacije, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček istaknula je kako je Sajam cvijeća jedinstveni projekt.

Sisački sajam cvijeća
–  Raduje me što će i na ovogodišnjem 51. po redu Sisačkom sajmu cvijeća sa svojim cvjetnim instalacijama sudjelovati sisački dječji vrtići, osnovne škole, gradska trgovačka društva, udruge i OPG-ovi te što će naši najmlađi sugrađani prošetati 10. svibnja Cvjetnim korzom. Sisački sajam cvijeća je jedinstveni projekt jer se održava u srcu grada, na otvorenom prostoru kojim ljudi svakodnevno prolaze, posljednjih nekoliko godina bilježi i porast posjetitelja izvan Siska, istaknula je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i pozvala sve da dođu na Sisački sajam cvijeća, da uživaju u cvijeću i brojnim drugim zabavnim sadržajima koje nudi.

Kako je rekla voditeljica projekta Danijela Gotal Grgurač, tema ovogodišnjeg Sisačkog sajma cvijeća je film, a u čast 110. obljetnice kinematografije u Sisku. Na Sajmu je bilo 80-tak izlagača. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje