Udruživanje

Osniva se Udruga dobavljača Agrokora

Agrovijesti
Agrokor sjedište Fotografija: Boris Ščitar/PIXSELL
U svrhu kvalitetnije komunikacije prema javnosti i svim dionicima u procesima buduće nagodbe koncerna Agrokor, proizvođači i dobavljači okupljeni u Koordinaciju odlučili su formalizirati svoje odnose osnivanjem Udruge dobavljača Agrokora.

Osnivačka skupština buduće Udruge dobavljača Agrokora zakazana je za srijedu 13. prosinca 2017. u prostorijama Kraša. Proizvođači i dobavljači Agrokora svjesni su važnosti buduće opstojnosti koncerna kao i uloge održavanja cjelokupnog sustava maloprodaje i veleprodaje koju su preuzeli na sebe.

Osim toga, dobavljači su prepoznali da samostalnim djelovanjem ne mogu na adekvatan način ostvariti zadane ciljeve održivosti vlastitog poslovanja te da samo formalnim udruživanjem mogu osnažiti nastojanja da zaštite interese svih dobavljača Agrokora.

Buduća udruga bit će u potpunosti uključiva i otvorena prema svim dobavljačima bez obzira na veličinu i vrstu tražbine s temeljnim ciljem zaštite zajedničkih interesa, ali i željom da bude partner 'domaćimbankama' te izvanrednoj upravi u nadolazećem razdoblju.

Na osnivačkoj skupštini udruge u srijedu donijet će se statut udruge te izabrati sva tijela – predsjednik, upravni odbor i nadzorni odbor.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje