Savjetodavna služba

Otvoren novi ured Savjetodavne službe i LAG-a Zrinska Gora – Turopolje u Vukovini

Agrovijesti
Ured Savjetodavne službe u Vukovini Fotografija: Savjetodavna služba
Državni tajnik Tugomir Majdak istaknuo je kako je otvaranje ureda dva važna dionika ruralnog razvoja RH u pravom seoskom okruženju i na samom terenu primjer koji mogu slijediti i druge jedinice lokalne i regionalne samouprave kako bi osigurale efikasniji servis poljoprivrednicima,

U nazočnosti Državnog tajnika Ministarstva poljoprivrede Tugomira Majdaka, saborskog zastupnika i gradonačelnika Velike gorice Dražena Barišića, v.d. ravnatelja Savjetodavne službe Zdravka Tušeka, načelnika okolnih općina udruženih u LAG Zrinska Gora – Turopolje, te djelatnika LAG-a i Savjetodavne službe, otvoreni su novi uredi u općini Vukovina.

Cilj nam je omogućiti bolju komunikaciju i veću dostupnost servisa našim poljoprivrednicima putem iskusnih djelatnika Savjetodavne službe. Blizinom i povezanošću s uredom LAG-a nadam se da ćemo postići očekivanu sinergiju na korist poljoprivrednika i zainteresiranih dionika ruralnog razvoja. Ovo je samo jedna od aktivnosti kojima će se Savjetodavna služba približiti krajnjim korisnicima. – izjavio je v.d. ravnatelja Savjetodavne službe Zdravko Tušek.

Državni tajnik Tugomir Majdak istaknuo je kako je otvaranje ureda dva važna dionika ruralnog razvoja RH u pravom seoskom okruženju i na samom terenu primjer koji mogu slijediti i druge jedinice lokalne i regionalne samouprave kako bi osigurale efikasniji servis poljoprivrednicima, te se zahvalio gradonačelniku Velike Gorice Draženu Barišiću na osiguranju i uređenju prostora i podršci daljnjem razvoju poljoprivrede Turopolja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje