JAČANJE PREHRAMBENO-PRERAĐIVAČKE INDUSTRIJE

Plavo zeleni centar među odabranim prijaviteljima za dodjelu bespovratnih sredstava

Agrovijesti
Ribe Fotografija: Thinkstock
Plavo zeleni centar namijenjen je jačanju kompetencija gospodarskog sektora u području prehrambeno-prerađivačke industrije, područje poljoprivrede i ribarstva kroz aktivnosti istraživanja i inovacija odnosno kroz povezivanje znanstvenog sektora i gospodarstva

Na županijskim stranicama stoji da je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je listu odabranih prijavitelja za dodjelu bespovratnih sredstava za Podršku razvoja centara kompetencija. Među odabranim prijaviteljima  je i Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcij-a sa projektom izgradnje Plavo-zelenog centra.

Plavo zeleni centar namijenjen je jačanju kompetencija gospodarskog sektora u području prehrambeno-prerađivačke industrije, područje  poljoprivrede i ribarstva kroz aktivnosti istraživanja i inovacija odnosno kroz povezivanje znanstvenog sektora i gospodarstva. Procijenjena vrijednost projekta je 42 milijuna kuna. Na ovaj način Zadarska županija poboljšat će poslovno inovacijsko okruženje te povećati aktivnosti istraživanja, razvoja i inovacija u poslovnom sektoru. Budući Plavo zeleni  centar nalazit će se u poslovnoj zoni Lonići u Bibinjama.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje