POVEZIVANJE U PREDSEZONI

Počeli 4. Dani mednih delicija Središnje Istre

Agrovijesti
Fotografija:
Cilj manifestacije u okviru koje ugostitelji nude delicije na bazi pčelinjih proizvoda je jačanje gastronomske ponude središnje Istre te daljnje povezivanje OPG-ova, medara i ugostitelja

Ovogodišnji 4. Dani mednih delicija središnje Istre započeli su 1. veljače i odvijat će se do 29. veljače u ugostiteljskim objektima na području Turističke zajednice središnje Istre, izvijestili su iz Hrvatske obrtničke komore. U okviru manifestacije, ugostitelji će nuditi razne delicije obogaćene pčelinjim proizvodima, a sve u cilju jačanja gastronomske ponude središnje Istre te daljnjeg povezivanja OPG-ova, medara i ugostitelja u razdoblju predsezone.

Organizatori 4. Dana mednih delicija, kao i prethodnih godina, su Turistička zajednica središnje Istre, Udruga pčelara "Lipa" Pazin, Grad Pazin, LAG "Središnja Istra" i Udruženje obrtnika Pazin.

Atraktivni menu koji se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta po promotivnoj cijeni od 120,00 kuna do 29. veljače nude Agroturizam Ograde u Katunu Lindarskom, Konoba Vela vrata u Beramu, Konoba-pizzera 2. Peron u Cerovlju, Agroturizam Stara štala u Borutu, Boljunska konoba u Boljunu, Restoran Čiže u Trvižu, Tomažova konoba u Voštenima, Konoba Dišpet u Zajcima, Konoba Doma u Kranjcima, Konoba Marino u Gračišću i Pazin Zapad Restaurant & Wine bar u Pazinu.

Više o njihovoj ponudi pogledajte ovdje.