RADIONICE

Počinju radionice iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Agrovijesti
usjevi Fotografija: Thinkstock
U Istarskoj županiji radionica će se održati na Pučkom otvorenom učilištu u Buzetu, 16. veljače 2018. godine u 11 sati.

Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjere 4.1., tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

U Istarskoj županiji radionica će se održati na Pučkom otvorenom učilištu u Poreču, 5. ožujka 2018. godine u 13 sati. U sklopu ove mjere prihvatljiva su brojna ulaganja koja su Hrvatskim poljoprivrednicima postala dostupna već za trajanja pretpristupnog programa IPARD. Sada je opseg ulaganja daleko širi. Mjera omogućava brojna ulaganja u primarnu poljoprivredu i preradu poljoprivrednih proizvoda, kao i u djelatnosti usmjerene ka navodnjavanju poljoprivrednih površina i očuvanja krajobraznih vrijednosti, objavljeno je na stranicama grada.

Uz ovu, Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske organizira i radionice za potencijalne korisnike mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja” koje su namijenjene korisnicima upisanim u Upisnik poljoprivrednika najmanje jednu godinu prije podnošenja Zahtjeva za potporu, koji pripadaju ekonomskoj veličini iskazanoj u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu od najmanje 1.000 eura. U Istarskoj županiji radionica će se održati na Pučkom otvorenom učilištu u Buzetu, 16. veljače 2018. godine u 11 sati.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje