Superior Taste Award

Podravka osvojila rekordan broj nagrada

Agrovijesti
Podravka osvojila rekordan broj nagrada Fotografija: itqi.com
Nagradu Superior Taste Award dodjeljuje žiri koji čine suci iz 15 prestižnih europskih kulinarskih udruženja i udruženja sommeliera

Podravka sa svojim proizvodima na ocjenjivanju za Superior Taste Award sudjeluje kontinuirano od 2008. godine, piše Poslovni dnevnik. Prvi proizvod koji je 2008. dobio Superior Taste Award je Podravka goveđi gulaš, a nakon njega i cijeli niz pojedinačnih proizvoda iz svih kategorija Podravkinog asortimana (dodaci jelima, juhe, ajvar, pasirana rajčica, Lino lada, Dolcela pudinzi, izvorska i mineralna voda, sokovi, čajevi, mesni proizvodi, brašno, ...). U periodu od 2008. do 2016. Podravkini proizvodi su nagrađeni ukupno sa čak 72 nagrade Superior Taste Award.

2016. je rekordna i po broju pojedinačnih nagrada (23) i po specijalnoj nagradi za Podravka čaj Limun limeta koji je 3 godine za redom (2014, 2015. i 2016.) od strane 3 žirija različita sastava ocijenjen sa ocjenom većom od 90% što mu osigurava poseban status i Crystal Taste Award.

Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute – iTQi sa sjedištem u Briselu. iTQi je vodeća svjetska organizacija posvećena isprobavanju i promoviranju superiornih proizvoda iz sektora hrane i pića.

Kompanije iz više od 120 država svijeta trenutno konkuriraju za ovu prestižnu nagradu.

Više pročitajte na poslovni.hr.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje