ŽUTI KLIK

Podravkini proizvodi uz besplatnu dostavu poštom

Agrovijesti
Fotografija:
Podravka i Hrvatska pošta udružile su snage i putem internetske trgovine Žuti klik omogućile online narudžbe uz besplatnu dostavu paketa Podravkinih proizvoda u vrijednosti od 500 i 800 kuna

Kako bi hrvatskim građanima olakšale svakodnevicu uslijed epidemije koronavirusa i doprinijele da što manje izlaze iz svojih domova, dvije značajne hrvatske tvrtke, Podravka i Hrvatska pošta, udružile su snage i omogućile online narudžbu paketa Podravkinih prehrambenih proizvoda uz besplatnu dostavu, izvijestili su iz Podravke u priopćenju za medije.

Akcija pripreme paketa potaknuta je brojnim upitima građana o mogućnostima dostave Podravkinih proizvoda koje najčešće koriste u svojim kućanstvima. U posebnim paketima koje je od sada moguće naručiti putem internetske trgovine Žuti klik (www.zutiklik.hr) po cijeni od 500 i 800 kn, nalaze se tako proizvodi za velike i male, upravo oni koji su prema dostupnim prodajnim podacima najtraženiji iz Podravkinog asortimana kao što su kvasac, juhe, konzervirano povrće, ribe u konzervi, dječja hrana, proizvodi za pripremu slastica, namazi i dr. Pojedinačne cijene proizvoda najniže su redovne cijene na tržištu, a paketi se mogu naručiti i poslati nekome drugome. 

„Dok je velika većina građana sada u sigurnosti doma, naši zaposlenici neumorno rade kako bi proizveli dovoljne količine prehrambenih proizvoda. Pritom, ulažemo i dodatan napor u pakiranju i pripremi paketa koji preko pošte dolaze na kućne adrese ljudi kako bi što manje izlazili. Na ovaj način, uz našeg partnera Hrvatsku poštu, podupiremo aktivnosti nadležnih institucija usmjerene ograničavanju širenja koronavirusa“, poručuje Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

„Osjećamo dužnost pomoći kad imamo priliku. Podravka i Pošta zajedničkim će snagama osigurati dobru uslugu narudžbe putem Žutog klika i dostave paketa namirnica. Poštari su uvijek na raspolaganju građanima, a posebno u kriznim vremenima. Sve zaposlenike opremamo zaštitnim sredstvima, iznimno se pazi na higijenu i ograničen je broj rukovanja pojedinačnim pošiljkama. Pakete ćemo prevoziti u sigurnim uvjetima“, istaknuo je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo.

Poštari svakodnevno obilaze adrese na kojima netko živi ili radi. Oduvijek su bili važni članovi zajednice, a danas, u vrijeme krize uzrokovane koronavirusom, njihova uloga u povezivanju i prenošenju pošiljaka i poruka još je istaknutija, stoji u priopćenju.