BJELOVARSKI SAJAM

Poljoprivredna i drvna mehanizacija na Proljetnom bjelovarskom sajmu

Agrovijesti
Bjelovarski proljetni sajam Fotografija: Damir Špehar/PIXSELL Pogledajte galeriju
Najveći dio vanjskog izložbenog prostora vezan je upravo na poljoprivrednu mehanizaciju.

Bjelovar ovog vikenda postaje domaćin 21. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma. Kao i dosadašnjih godina, sajam će okupiti mnoge gospodarstvenike, obrtnike i poljoprivrednike, ali i mnoge druge koji će svojom nazočnošću podržati ovu gospodarsku manifestaciju.

Danas je sajam za Bjelovar i svrsishodna turistička manifestacija, a snaga jednog takvog događaja leži upravo u raznovrsnosti. Na 155.000 m2 naći će se ponešto za svakoga, od gastro showa, natjecanja, izlagača, domaćih proizvoda poljoprivrednika Bjelovarsko-bilogorske županije pa do poljoprivredne mehanizacije.

Na sajmu su i ove godine izloženi gotovo svi najnoviji poljoprivredni strojevi. Najveći dio vanjskog izložbenog prostora vezan je upravo na poljoprivrednu mehanizaciju.

Bjelovarski proljetni sajam
Proljetni sajam je specijaliziran za poljoprivredu te naša publika i posjetitelji dolaze uglavnom ciljano, informirati se o načinu kupnje i samoj kupovini. Na sajmu tako imaju mogućnost na jednom mjestu vidjeti i nabaviti praktički sve što je na domaćem tržištu moguće nabaviti od poljoprivredne mehanizacije.

Uz to, otkako je prije dvije godine zaživio Drvni svijet moguće je nabaviti i drvnu mehanizaciju pa će tako ove godine biti prikazani i noviteti što se tiče pokretnih pilana.

˝Dosadašnja iskustva o čemu svjedoči i konstantan rast zanimanja za izlaganje na sajmu, te rastući broj posjetitelja ukazuju na velik interes i zadovoljstvo publike i izlagača˝, poručili su za kraj organizatori.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje